Tänään on ollu suhteellisen muakva päivä:) Eilinenkin meni hyvin, ja Ukon kanssa ei tapeltu (oikeesti tässä vaiheessa on melkein pakko onnitella itseään semmosesta päivästä, koska meillä kyllä riittää vanhoja ja uusiakin juttuja joista voi tapella). Välillä meinaan vajota tämän yrittämisen kanssa epätoivoon, ja Ukkokin on sanonu että jo nyt on monesti tehny mieli kävellä ovesta ulos. Mutta niistä tilanteista päästään, ja joskus on varmaan ihan hyvä kävelläkkin ovesta ulos tuulettumaan. Mutta kyllä minä uskon tähän silti. Vaikka välillä tuntuukin toivottomalta niin ei mun silti tee mieli luovuttaa tai mitään, ja tiiän aika varmaks mitä haluan nyt ja myöhemmin. Ja oon onnellinen.

Koulussa oli myös kivaa, tosin nukuin oikeilta tunneilta pommiin ja menin vaan iltapäiväks työsaliin hääräämään. Ens viikolla mennään kolmeks päiväks messuille esittelemään meidän alaa.
Ens kuussa on tiedossa kiva reissu kun on taas eräät messut vähän kauempana, tietää ryyppyreissua koko alan voimin, joka on aina kivaa, ja opetetaan sitten ykkösetkin talon tavoille. Tietää kyllä neljän päivän ryyppyputkea, koska sillon on myös Ukon synttärit ja kaikkee muuta. Koettelemus. Minun ennätys on kaks päivää, ja edes festareilla en ole enempään pystynyt. Voi olla että tämäkin tyssää päivään tai pariin, mutta aina voi suunnitella ja yrittää:D Suunnittelu on monesti kivintä.

Löysin uuden artistin, pakko hehkuttaa. Tää yks biisi oli lindexin mainoksessa ja hullaannuin siihen ja selvitin kuka sen esittää. Latasin koko levyn ja hullaannuin lisää.
Lindexin mainoksessa ollut biisi oli siis Sia - Electric Bird, mutta tää on mun mielestä vielä parempi:
http://www.youtube.com/watch?v=-7e7AF63CSM
(en osaa silleen hienosti laittaa youtubesta tohon suoraan videoo ni tossa on sitte linkkinä.. ja en löytäny muutako liveversion, mutta sekin kuulostaa hyvältä)