Anteeks maailmalle minun angstisesta viikonlopusta. Lupaan käyttäytyä paremmin. Varsinkin Ukolle tuotin aivan liikaa päävaivaa kaikenmaailman kriiseilläni.

Kahtelin tossa sivupohjia huvikseni, ja koska löyty söpö pohja niin päätin sitte vaihtaa. Toi mietelause ei oikein sovi tähän nyt, mutta koska pinkki on kiva väri ja pohja muuten miellyttää ni en anna sen sitte häiritä. Ainiin ja se kanssa vähän ärsytti että toi teksti muuttu tosi pieneks, mun pitää ainakin tihrustaa. Tosin olenkin puolisokea, toivottavasti te ette oo.

Ei mulla nyt oikeen muuta. Paitsi aattelin perustaa uuden blogin. Siksi perustan uuden, koska ajattelin purkaa eräästä arkaa aihetta koskevat asiat eri paikkaan. Tai siis että se ois semmonen terapiablogi (vaikka no on tämäkin tavallaan:D). Idean sain, kun Ukko sain minut eilen ensimmäistä kertaa elämässäni kunnolla puhumaan ja purkautumaan eräästä aiheesta, ja huomasin että hampaankolossa on aika paljon tuntemuksia ja sanottavaa.

Vuodatuksen kanssa meni jo hermot, kun en osannut luoda uutta erillistä blogia (vai onko se ees mahollista?) niin pitää varmaan opetella käyttämään jotain bloggeria. Mutta ärsyttävää vaan että kaikki sivupohjat on aina vuodatukseen niin sitten joudun pitämään rumaa blogia:(